Cobble Rock Corner

Vernal, Utah

Cobble Rock Corner is located on a corner block in the center of Vernal, Utah was originally a parking garage for a gas station. It had a prominent cobble rock archway entrance that made it a significant stopping point on one’s way through Vernal. Pollard Architects transformed and revitalized the existing two-story brick warehouse into a mixed-use facility with offices on the second level and a Mexican Restaurant that had outdoor dining and a park on the main level. The park borders the corner with the cobble rock archway and brings back the history of this corner to the City of Vernal. Thoughtfully incorporated into the site is landscaping, a water feature, pathways and an option to extend the restaurant dining outdoors for the later afternoon and evening. In addition, the archway is able to be lit up at night and become, once again, a major focal point for the City.